Pridružite se XR in Web4.0 partnerstvu

By admin
22 februarja, 2024

Vabimo vas, da se pridružite XR in Web4.0 partnerstvi, ki združuje strokovnjake, izobraževalne ustanove, mentorje in predstavnike podjetij z namenom spodbujanja razvoja digitalnih kompetenc in oblikovanja prihodnosti digitalne Slovenije. Zavezani smo k ustvarjanju trajnih povezav in podpiranju inovacij v digitalnem svetu, kar bo prispevalo k razvoju novih izobraževalnih programov in izboljšanju nacionalnih ter EU dejavnosti.

Partnerstvo si prizadeva za intenzivno sodelovanje med akademsko sfero, industrijo in državnimi organi za razvoj digitalnih kompetenc, spodbujanje inovacij in krepitev Slovenije kot vodilne države na področju XR tehnologij in Web4.0 na evropski ravni. Poudarek je na razvoju novih izobraževalnih programov, kot je XR akademija, ki bo podpirala tako formalno kot neformalno izobraževanje in spodbujala prenos znanja med generacijami. Partnerstvo prav tako zagotavlja platformo za izmenjavo dobrih praks, skupnih projektov in krepitev mednarodne vidnosti slovenskih dosežkov na področju digitalnih tehnologij.

Vabimo vas, da se nam pridružite v XR in WEB4.partnerstvu. in skupaj z nami oblikujete prihodnost digitalnih tehnologij in izobraževanja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close
Close