Nacionalna konferenca projekta Think XR

By admin
22 februarja, 2024

23. april 2024, 9:00 – 12:00 Kristalna palača, BTC Ljubljana

Vabimo vas na ključni nacionalni dogodek, kjer bomo predstavili akcijski načrt in strategijo za uvedbo novih XR programskih modulov in kurikuluma v izobraževalne ustanove.

Nacionalna konferenca bo zbrala izobraževalne ustanove, oblikovalce politik, podjetja in nosilce inovacij, da bi skupaj oblikovali prihodnost XR tehnologij v izobraževanju.

Predviden program dogodka:

  • Predstavitev akcijskega načrta in strategije za uvedbo novih XR programskih modulov/kurikuluma v izobraževalne ustanove
  • Predstavitev sporazuma o sodelovanju v strateškem XR in WEB4.0 partnerstvu
  • Razprava o vplivu XR tehnologij na izobraževalni sistem in potrebe gospodarstva
  • Krepitev prizadevanj za razvoj digitalnih kompetenc in povezovanje izobraževalnega sistema z gospodarstvom

Nacionalna konferenca si prizadeva okrepiti sodelovanje med vsemi deležniki in zagotoviti usklajena izhodišča za politične odločevalce, oblikovanje politik in izobraževalne programe prihodnosti.

Cilj je dvigniti konkurenčnost na trgu dela in dodano vrednost na zaposlenega preko ustrezno izobraženih kadrov in razvitih digitalnih kompetenc.

Konferenca je namenjena izobraževalnim ustanovam, oblikovalcem politik, podjetjem, nosilcem inovacij in vsem, ki jih zanima prihodnost izobraževanja in tehnologij.

Prosimo vas, da vašo udeležbo na dogodku potrdite do 20. 4. 2023 na naslednji povezavi: https://forms.office.com/e/pyh3BvGUuC?origin=lprLink

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close
Close