Vabilo na sestanek XR in WEB4.0 partnerstva in X(R)mass Meetup

By admin
3 decembra, 2023

Spoštovani partnerji!

V okviru Think XR projekta vas vabimo na sestanek XR in Web4.0 partnerstva ki bo združen s predbožičnim X(R)mas meetupom.

Dobimo se v torek, 12. 12. 2023, ob 17. uri v prostorih Tehnološkega parka Ljubljana, kjer bomo najprej pregledali novosti, ki so se zgodile na področju razvoja XR tehnologij na področju izobraževanja, predstavili stvari, ki smo jih v tem obdobju naredili za razvoj partnerstva, ter skupaj začrtali plane za leto 2024, s poudarkom na pripravi strategij za področje uporabe XR tehnologij in Metaversa na državni ravni.

Po sestanku partnerstva bo sledil ogled enega najuspešnejših slovenskih XR podjetij, z več kot 100 zaposlenimi, ki postavlja globalne standarde na področju XR, 180 in 360 stopinjskih videov, to je DEO VR.

Nato sledi druženje v lokalu FTP, kjer bomo ob prijetni družbi in pogostitvi z veseljem prisluhnili dosežkom startup podjetij, ki delujejo na tem področju, ter predstavili nekaj zanimivih primerov združevanja XR in Ai tehnologij.  Ob tej priložnosti, bomo tudi svečano podelili priznanja udeležencem prve XR akademije, ki so uspešno zaključili šolanje in pridobili ustrezen certifikat.

Seveda za najvztrajnejše sledi obisk XR laba, kjer bomo zaključili dogodek z potopom v svet vzporednih resničnosti in preskusi novih tehnologij.

 

Program dogodka:

17:00 Sestanek XR in WEB4.0 partnerstva (TPLJ/FTP)

18:00 Obisk podjetja DEO VR

19:00 X(R) Meetup (predstavitev startupov, združevanje XR in AI tehnologij, mreženje)

21.00 XR lab – TPLJ – potop v svet vzporednih resničnosti in preskusi novih tehnologij.

Udeležba je za člane XR in WEB4.0 partnerstva brezplačna. Število udeleženk in udeležencev je omejeno, zato vam priporočamo, da si čim prej zagotovite mesto na dogodku.

Lokacija dogodka:

Tehnološki park Ljubljana d.o.o. Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana

  • DEO VR – stavba B
  • XR lab – stavba C
  • FTP – stavba F

 

Prijave na dogodek sprejemamo do 10. 12. 2023 oz. do zasedbe mest na naslednji povezavi: Prijava na dogodek XR in WEB4.0 partnerstva

Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 041 389 500 ali na elektronskem naslovu info@think-xr.si

Veselimo se druženja z vami!

Partnerji v projektu Think XR:

Šolski center Slovenske Konjice-Zreče; Tehnološki park Ljubljana d.o.o.; Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko; Univerza na Primorskem Fakulteta za management, Hashnet d.o.o.; Unior d.d.; NTNU.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close
Close