Vprašalnik za boljše razumevanje realnih potreb po bodočih kadrih, uporabi XR tehnologiji

By admin
22 oktobra, 2022

V obdobju naslednjih petih let bo področje Metaversa, XR tehnologij in interneta prihodnosti – Web3.0, postalo eno od ključnih področij za razvoj podjetništva, gospodarstva in industrije. Zato je prav, da jih sledimo tudi z pripravo izobraževalnih načrtov in usposobljenostjo za uporabo tehnološke opreme v srednjih šolah in na fakultetah.

Skupaj z partnerji smo zato oblikovali projekt Think XR, ki je namenjen:

  • povečanju digitalnih kompetenc ciljnih skupin (učiteljev, vodij usposabljanja, mentorjev, mentorjev) iz podjetij, študentov, strokovnjakov) na področju razvoja, uporabe in poučevanja vsebin s pomočjo razširjene resničnosti – inovativno poučevanje za 21. stoletje,
  • ustanoviti XR Akademije za razvoj novih inovativnih pedagoških pristopov in didaktičnih orodij ter,
  • zapolniti vrzeli z ustvarjanjem inovativnega, odprtega in ustvarjalnega učnega okolja s pomočjo institucionalnega sodelovanja akademskih krogov in industrije, ki je tudi podlaga za vseživljenjsko učenje.

Za boljše razumevanje realnih potreb po bodočih kadrih, uporabo XR tehnologijo in programskih orodij, ki jih podjetja in organizacije uporabljajo pri svojem delu, ter načrte za razvoj bodočih projektov in storitev, smo pripravili krajši vprašalnik, ki bo osnova tudi za nadaljnje projektne aktivnosti in izdelane programe.

Vaši odgovori, ocena stanja in predlogi nam bodo v veliko pomoč pri vključitvi ustreznih elementov v pripravo izobraževanj za bodoče dijake in študente, zato vas vljudno prosimo, da vprašalnik izpolnite do vključno 8 . 11. 2022

Vprašalnik se nahaja na sledeči povezavi >>

Za posredovane odgovore se vam že v naprej lepo zahvaljujemo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close
Close